Live-in kitchen – Haastrecht

Brittish

From an with little work space to a beautiful with room to spare. By moving the work area to the other side of the room the opportunities became unlimited. The four meter long countertop is made from two natural stone plates, which are mirrored to each other like an . This changes an ugly dividing seam into a celebrated detail. By making the counter deeper than usual, an enormous amount of cupboard space is created underneath. Upper cupboards are no longer necessary which in turn ensures that the space remains large and open.

Where the old kitchen was situated we now find with enough space to invite all friends. The concrete-colored wall and low hanging lamp provide a cozy atmosphere, while the round upholstery and woodwork ensure that all attendees can see and appeal to each other. The adjacent cupboard houses the fridge and freezer, as well as the oven and coffee corner. Due to , the large column avoided becoming an eyesore and is now a wonderful sight to see.

Dutchflag

Van een met weinig werkruimte naar een met room to spare. Door het werkgedeelte te verplaatsen naar de overkant van de oorspronkelijke keuken werd de maatvoering onbeperkt. Het vier meter lange aanrecht is voorzien van twee natuurstenen platen, welk als een aan elkaar zijn gespiegeld. Hierdoor verandert een lelijke deelnaad in een gevierd detail dat gezien mag worden. Door het blok dieper te maken dan gebruikelijk ontstaat er enorm veel kastruimte en zijn bovenkasten niet meer nodig, wat op zijn beurt ervoor zorgt dat de ruimte groot en open blijft.

Op de plek van de oude keuken vinden we een met genoeg ruimte om alle vrienden uit te nodigen. De beton gekleurde wand en lage lamp zorgen voor een zeer knusse sfeer, terwijl het ronde hout- en stoffeerwerk ervoor zorgen dat alle aanzittende elkaar kunnen zien en aanspreken. De naastliggende kast herbergt de koel- en vrieskast, alsmede de combi-oven en coffee-corner. Door het is de grote kolom toch geen doorn in het oog en een pracht om te zien.

Brittish

From an with little work space to a beautiful with room to spare. By moving the work area to the other side of the room the opportunities became unlimited. The four meter long countertop is made from two natural stone plates, which are mirrored to each other like an . This changes an ugly dividing seam into a celebrated detail. By making the counter deeper than usual, an enormous amount of cupboard space is created underneath. Upper cupboards are no longer necessary which in turn ensures that the space remains large and open.

Where the old kitchen was situated we now find with enough space to invite all friends. The concrete-colored wall and low hanging lamp provide a cozy atmosphere, while the round upholstery and woodwork ensure that all attendees can see and appeal to each other. The adjacent cupboard houses the fridge and freezer, as well as the oven and coffee corner. Due to , the large column avoided becoming an eyesore and is now a wonderful sight to see.

Dutchflag

Van een met weinig werkruimte naar een met room to spare. Door het werkgedeelte te verplaatsen naar de overkant van de oorspronkelijke keuken werd de maatvoering onbeperkt. Het vier meter lange aanrecht is voorzien van twee natuurstenen platen, welk als een aan elkaar zijn gespiegeld. Hierdoor verandert een lelijke deelnaad in een gevierd detail dat gezien mag worden. Door het blok dieper te maken dan gebruikelijk ontstaat er enorm veel kastruimte en zijn bovenkasten niet meer nodig, wat op zijn beurt ervoor zorgt dat de ruimte groot en open blijft.

Op de plek van de oude keuken vinden we een met genoeg ruimte om alle vrienden uit te nodigen. De beton gekleurde wand en lage lamp zorgen voor een zeer knusse sfeer, terwijl het ronde hout- en stoffeerwerk ervoor zorgen dat alle aanzittende elkaar kunnen zien en aanspreken. De naastliggende kast herbergt de koel- en vrieskast, alsmede de combi-oven en coffee-corner. Door het is de grote kolom toch geen doorn in het oog en een pracht om te zien.