We're 3DEWIT

WE CARE.

Een goed product maken wij samen. Daarom zitten wij niet tegenover maar naast onze opdrachtgevers aan tafel, want klanttevredenheid is onze passie.

WE DELIVER.

Voor ons staat voorop dat u goed wordt geïnformeerd. Door het voeren van transparante en continue communicatie verzekeren wij u van een aangename dienstverlening.

WE’RE CREATIVE.

Door goed te luisteren naar uw wensen en onze expertise in interieur, vinden we samen altijd de perfecte balans tussen praktisch én esthetisch design.

Begonnen op de eerste trede

“Van het vervaardigen van meubels met handgereedschap tot het bedienen en eigen maken van CNC-machines, zo beklom ik de ladder in het interieurbouw. Door veel te werken met hout, staal, natuursteen, glas en stoffering deed ik al snel veel praktijkervaring op en voltooide meerdere opleidingen. In mijn tijd als werkvoorbereider werkte ik nauw samen met gerenommeerde architecten en hun opdrachtgevers. Met de ondersteuning van slimme tekensoftware vond ik altijd een evenwicht tussen het design van architect en de praktische wensen van de klant.

Nu verleen ik mijn diensten aan zowel particulieren als bedrijven waarbij ik de planning, werkvoorbereiding en presentatie in één stap kan verzorgen dankzij PaletteCAD.”

Sander de Wit – Founder

Werkvoorbereiding
75%
Ontwerp
55%
Presentatie
95%

"Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away."

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Services

Beleving

Voorbereiding

Ontwikkeling

Social media

Like en volg ons op social media en blijf op de hoogte van projecten en ontwikkelingen!

Neem contact met ons op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Adres

klik hier!

Adres

Info@3DEWIT.nl
Hoogstraat 24
2851 BG, te Haastrecht

Bedrijfsgegevens

klik hier!

Bedrijfsgegevens

KvK-nummer: 75239566
Btw-id: NL001127358B51
Tel: +316 110 972 73